Bøger

Bøgerne

Drama, spænding og kærlighed

At læse en god roman eller noveller er som at komme til en anden verden og møde ukendte mennesker, der side efter side får karakter og personlighed - bliver et menneske, der på godt eller ondt betyder noget. 


Sådan er det også, når man som jeg skriver historiske romaner fra Danmarks fortid.


I mine romaner blander jeg de historiske personligheder med fiktive karakterer. De får deres egen rolle i de plots og intriger, som udspiller sig midt i de faktuelle historiske dramaer, der er udgangspunktet for mine romaner. 


Derfor siger jeg nu velkommen til min boghylde, hvor I kan dykke ned og læse mere om mine romanfigurer.

Laurits Bogbinder-serien


DØDEN PÅ DEN GUSTENGULE HEST, oktober 2021.


DRAGEN MED DE SYV HOVEDER OG TI HORN, marts 2022


Bogbinderserien udspiller sig i Helsingør i årene 1535-1537.

Her kan man møde den nysgerrige og ærekære bogbinder Laurits, som ikke kan lade være med at blande sig i byfogedens sager - og som midt i en brydningstid får sine egne problemer at slås med. En finurlig krimifortælling fra 1500-tallet om helt almindelige mennesker.

Tobias Rens-serien


LØFTET


KONGENS BREV


SKYGGERNES FYRSTE


Serien udspiller sig i 1600-tallet, og i den kan du møde kaptajn Tobias Rens, bondesønnen, der ved lykkens gunst avancerer til kaptajn i kongens eget livregiment og kommer helt tæt på begivenhederne i tiden omkring enevældets indførelse. I denne spændingsserie forener politiske intriger sig med menneskelige dramaer i 1600-tallets København.