Lancering af Skyggernes Fyrste i Haderslev

HEDEBØLGE OG NERVER AF STÅL

SKYGGERNES FYRSTE

- en varm dag i Haderslev

KØB

Der er nogle dage, der bare er varmere end andre. Sådan var det også fredag den 1. juni 2018, da SKYGGERNES FYRSTE blev lanceret ved et offentligt arrangement i forbindelse med Hertug Hans Festival i Haderslev.


Termometeret sneg sig op på omkring de 28-30 grader i løbet af den tidlige eftermiddag, og lunen sneg sig også mere og mere ind på Martin Davidsen. For hvor blev bøgerne af?

Klokken lidt over 14 var de trykfriske eksemplarer af SKYGGERNES FYRSTE nemlig endnu ikke ankommet på den aftalte adresse i Haderslev, og med halvanden time til præsentationen og det planlagte foredrag om Drukvaner i 1600-tallet i Damparken var gode råd dyre.


Men heldigvis. 40 minutter før arrangementets start ankom Post Nord med de længe ventede romaner, og så fik Martin Davidsen og hans tro musketerer ellers travlt med at hive bøger frem af kasser og gøre klar til eftermiddagens store begivenhed.


Med køligt øl i glassene og musikalsk underholdning af skjaldene fra Moro var der endeelig tid til eftermiddagens foredrag, der efterfølgende selvfølgelig blev kronet af signering af den nye roman, der er nummer tre i serien om Tobias Rens og hans oplevelser i 1600-tallets Danmark.


Pressen skrev om udgivelsen

JydskeVestkysten 1.6.2018