Skyggernes Fyrste

Følg Martin på

Facebook og Instagram

SKYGGERNES FYRSTE

- en historie om troskab

RENS-SERIEN

Fakta om hovedpersonen

Tobias Rens

 

Tobias Rens er født som bondesøn i Brønshøj, hvor han vokser op. Som 16-årig kommer han til København, hvor han bliver uddannet som kanoner i Tøjhuset.

 

I 1657, da den første Karl Gustav-krig bryder ud, bliver han sendt til Frederiksodde for at slås mod den svenske hær. Ved skæbnens tilskikkelser bliver han forfremmet - og ender i 1660 som kaptajn i Kongens Livregiment til fods.

SKYGGERNES FYRSTE

– en Tobias Rens-historie

 

Situationen i Danmark er politisk yderst anspænd i dagene og ugerne lige efter enevældets indførelse, da liget af en mishandlet lakaj en mørk nattetime bliver fundet ud for Københavns Slot.

 

Forbitret får kaptajn Tobias Rens inddraget sin orlov og ordre på at finde morderen, der truer kongens nyvundne magt.

 

Mens adelene i det skjulte raser over den tabte indflydelse, hærens soldater er på randen af oprør og frustrerede borgmestre og rådmænd langsomt indser, at kong Frederik III ikke opfylder sine løfter til dem, hvirvles Rens ind i en blodig jagt på den ukendte gerningsmænd.

 

Situationen tilspidser sig dramatisk, da hans forlovede bortføres, og han midt i det skæbnessvangre skyggespil om magten tvivnges til at vælge mellem pligten eller kærligheden.

 

 

Udgivet: 2018

Forlag: Forlaget Klim

Sideantal:

 

Skyggernes Fyrste er tredje del i serien om kaptajn Tobias Rens og hans liv og skæbne i 1600-tallets Danmark og er en umiddelbar fortsættelse af Kongens Brev.

 

Rens og Sofia

SAGT OG SKREVET

Bogen er på vej

Bog

E-bog

Lyd-bog (download)