Bøger

PÅ BOGHYLDEN

- intriger og spænding

Følg Martin på

Facebook og Instagram

MINE BØGER

Der er ikke noget noget skønnere end at læse eller høre en god fortælling. Så klik på den enkelte bogside og lad dig ind Tobias Rens' univers. Til 1600-tallets magtkampe og udspekulerede intriger - og til de svære valg, mennesker til alle tider må træffe. Klik ind på bogtitlerne og læs mere.

 

God fornøjelse

Martin Davidsen

 

Bind 1

Bind 2

Bind 3

SKYGGERNES FYRSTE

- en Tobias Rens-historie, bind 3

udkommer i 2018

 

Situationen i Danmark er politisk yderst anspændt, da liget af en mishandlet lakaj en mørk nattetime bliver fundet ud for Københavns Slot. Forbitret får kaptajn Tobias Rens inddraget sin orlov og ordre på at finde morderen, der truer kongens nyvundne magt.

Mens adelen i det skjulte raser over den tabte indflydelse, hærens soldater er på randen af oprør og frustrerede borgmestre og rådmænd langsomt indser, at Kong Frederik III ikke opfylder sine løfter til dem, hvirvles Rens ind i en blodig jagt på den ukendte gerningsmand. Situationen tilspidser sig dramatisk, da hans forlovede bortføres, og han midt i det skæbnesvangre skyggespil om magten tvinges til at vælge mellem pligten eller kærligheden.

 

Skyggernes Fyrste er tredje bind i serien om kaptajn Tobias Rens og hans liv og skæbne i 1600-tallets Danmark. Romanen foregår i dagene og ugerne kort efter enevældens indførelse i efteråret 1660 og er en umiddelbar fortsættelse af Kongens Brev.